12. januar: Jazzkveld på Oslofjordmuseet

Five S Nov 15

Tirsdag 12.januar. kl. 19.00 blir det både jazzmusikk og gode historier på Oslofjordmuseet.
Dette er en kveld du virkelig må få med deg! Fem musikere stiller opp for å spille, og det blir noe som kalles «jazz talk»:

Gemini-gründer Bjørn Petersen er en av Norges viktigste leverandører av jazzkultur og fikk blant annet kongens fortjenestemedalje i gull i 2009. På Oslofjordmuseets kveld tirsdag 12. januar vil du få oppleve Bjørns Jazz Talk, en uhøytidelig prat om små og store helter innenfor det norske og internasjonale jazzliv.

Vi får høre unike historier om de berømte jazzmusikerne som er opplevd og som ikke alltid egner seg på trykk.

Dette er materiale ingen har hørt tidligere.  Det hele pakkes inn i musikalske innslag med gruppen Five Shades of Sax som spiller Benny Carter inspirerte arrangementer –  «Mainstream fra A til Å». Prosjektet får frem den gode stemningen, og er spennende å lytte til – ja det vil rykke litt i foten, smil og latter garanteres.

Billettene koster kr 100/125 og selges i døren, og arrangører for kvelden er Oslofjordmuseets Venneforening i samarbeid med Asker Jazzklubb.