Barnas dag i museumshavnen

20160627-090749_MJPUtenfor Oslofjordmuseet har Vollen fått en helt ny havn, og søndag 4. september er det barnas tur til å innvie den.

– I dag er det barna som skal markere at vi har fått ny havn med en flott brygge som for dagen blir pyntet med maritime flagg. Det blir avduking av miljøskiltet og en konkurranse der dere skal finne ting vi ikke ønsker i naturen, står det i det nye programmet for Barnerekkas aktiviteter denne høsten.

– Ja, og så blir det noen overraskelser, sier Trine Bendixen, leder av Oslofjordmuseets Venner og primus motor for Barnerekka.

Barnas dag i museumshavnen er gratis og starter kl 14.

Nytt program for høsten

Det nye programmet for Barnerekka i Vollen inneholder en lang rekke aktiviteter, og for flere barnefamilier er det blitt et kjært tilbud om søndagene.

Søndag 11. september blir det intet mindre enn norgesmesterskap i krabbefiske for barn.

– Ja, jeg har sjekket at ingen har brukt den tittelen før, så her blir det virkelig snakk om å kåre en norgesmester, sier Trine.

Ridder-rebus og prinsesse Knep

Søndag 18. september vil Vollen bli fylt av prinsesser og riddere. Det blir ridder-rebus som starter på Oslofjordmuseet og hos Barna i Svingen vanker det ansiktsmaling.

– Ta en titt i kostymekisten din og kle deg gjerne ut som ridder eller prinsesse, oppfordrer programmet i Barnerekka.

Og slik fortsetter det i hele høst frem til jul. Det skjer noe ved Oslofjordmuseet hver søndag kl 14!

Du finner hele programmet for Barnerekka frem til mars 2017 her