Hip Hop i Oslofjordmuseet

Søndag 16. oktober blir Oslofjordmuseet fylt av musikk og dans! For barn.

– Er du av de som gjerne vil danse hip hop, en funky og røff dansestil for både gutter og jenter? Ja, da er dette dagen for deg, sier Trine Bendixen, arrangør av Barnerekka ved Oslofjordmuseet.

– Vi vil jobbe med rytmikk,  dynamikk, styrke, smidighet og koordinasjon til det siste innen hip hop og rapmusikk. Det blir en kul danseklasse som passer for alle!

Du kan delta med løst museumsbillett. Det starter kl 14:00.

Ansvarlig for fremføringen er Dansesonen. De byr på 45 minutter med hip hop dans og musikk.

Dansesonen består av fem ulike avdelinger: I Vollen, Heggedal, Slemmestad, Midtbygda og Spikkestad. Dette er lokale dansetilbud som har dans og treningstilbud for alle aldersgrupper fra to år og oppover. Dansesonen driftes av Tiril Andøl som har erfaring som danser, pedagog og koreograf. Høsten 2006 startet hun Vollen Ballettskole, som nå heter Dansesonen.