Årsmøte 13. februar

Oslofjordmuseets Venner avholder årsmøte 13. februar kl 19:00 og stedet er selvfølgelig Oslofjordmuseet.

Årsmøtet har en fastlagt agenda som er nedfelt i foreningens lover, og den ser i korthet slik ut:

1. Årsmelding
  2. Regnskap og revisjonsberetning
  3. Saker til behandling
  4. Kontingent
  5. Valg

Når det gjelder kontingenten, er den foreslått justert opp til kr 250 fra 200. Valgkomiteen vil som vanlig fremme sitt forslag til nytt styre på årsmøtet, og så vil det være valg av ny valgkomité og revisor for foreningen.

Etter årsmøtet blir det et mer uformelt medlemsmøte. Der vil Trine Bendixen orientere om venneforeningens planer for 2017 og fortelle om flere spennende og forestående arrangementer.

Storsatsingen dette året vil bli en hel weekend ved museet som vil handle om spritsmuglingen som foregikk i Oslofjorden i forbudstiden – det vil si fra 1917 til 1927 – og på medlemsmøtet vil man få smakebiter om hva dette vil dreie seg om. Det blir video-innslag, kåseri og musikk.

Og til det hele blir det litt enkel servering.

– Velkommen, vi gleder oss til å se deg, utrykker det sittende styret i Oslofjordmuseets Venneforening og repeterer tid og sted:

13. februar kl 19:00 i Oslofjordmuseet.

Du finner hele innkallingen her:

Innkalling til Årsmøtet 13.februar 2017