Båtbyggerne i Vollen

Tirsdag 8. januar klokka 18 kan du høre Jon Aksel Aulie fortelle om båtbyggerne i Vollen i Oslofjordmuseet.

– Jeg starter med hattemaker Frey som flyttet til Vollen og kom til båtbygger Søren Gudmundsen for å få ham til å bygge eksperimentelle båter, sier Jon Aksel Aulie ved Oslofjordmuseet om foredraget sitt, som holdes i regi av Vollen Historielag i Oslofjordmuseet.

– Deretter kommer jeg innom båtbyggerne i Vollen, men også noen av konkurrentene deres rundt om i Oslofjorden, som for eksempel Jac. M. Iversen og Sigurd Herbern, fortsetter han.

Jon Aksel Aulie vil også fortelle om forbindelsen til Holmen Yachtværft og Henrik Robert. Og selvfølgelig handler mye om Anker & Jensen, Christian Jensen og «Maud»

For båtinteresserte blir det med andre ord mye spennende historie å høre om. Tirsdag 8. januar kl 18:00!