Kunst om plast i havet

Dette er et av bildene Linda Kristiansen vil vise i Oslofjordmuseet fra 3. til 23. mai. ©Linda Kristiansen.

Daglig får vi høre om hvor mye plast det er i havet og hvor ødeleggende det er. Fra 3. til 23. mai blir vi minnet om dette i Oslofjordmuseet i kraft av kunstutstillingen «A Plastic World and The Climate Change».

Bak utstillingen står to lokale Vollen-kunstnere, kunstfotografen Linda Kristiansen og Kiro Roskvist.

Linda Kristiansen kommer opprinnelig fra Solbergelva utenfor Drammen, men er nå bosatt i Vollen.

Med bildene sine vil hun konseptualisere temaet plast i havet og utforske grensene mellom det surrealistiske og det potensielt skremmende fremtid, for å sitere plakat-teksten til Oslofjordmuseet.

En liten smakebit på hva du kan se, får du her:

Fortsett å lese «Kunst om plast i havet»