Nytt styre er på plass i venneforeningen

NYTT STYRE: Det nye styret i Oslofjordmuseets Venner er fra venstre: Lars O. Nordal, Per Salvesen, Heidi Sommarset, Thomas Roander, May Britt Bjerke og Tore Hansen. Dag Juell Pettersen var ikke tilstede da bildet ble tatt. FOTO: Morten Jensen.

På årsmøtet til Oslofjordmuseets Venner ble det valgt nytt styre, som nå er på plass. Venneforeningens nye leder er May Britt Bjerke.

Trine Bendixen ble klappet av med stående applaus og mange pene ord etter sine fem år som leder av venneforeningen. Utrolig mye har skjedd i løpet av hennes fem år, og hun kunne overlevere ledervervet til en forening som nå har over 300 000 kroner på konto.

Ut av styret gikk også Carl Peter Aaser og Morten Jensen, mens Lars O. Nordal, tidligere næringssjef i Asker, kom inn som nytt styremedlem.