Årsmøte i venneforeningen 5. februar

ÅRSMØTE: 5. februar avholdes det årsmøte i venneforeningen til Oslofjordmuseet.
ÅRSMØTE: 5. februar avholdes det årsmøte i venneforeningen til Oslofjordmuseet. [Foto: Morten Jensen]
5. februar er det duket for årsmøte i Oslofjordmuseets Venner. Deretter blir det medlemsmøte med nesten-premiere på en ny film.

Det er tid for årsmøte igjen – et år er gått, og slike år har en tendens til å gå fort. Årsmøtet har som alltid sin egen, faste agenda med gjennomgang av årsmeldingen og regnskap. Om noen forslag er blitt meldt inn til årsmøtet, skal de behandles – og deretter skal medlemskontingenten bestemmes. Til dette årsmøtet har styret foreslått å beholde kontingenten uforandret på 250 kroner.

Det siste punktet på programmet til årsmøtet er valg, og i år skal det i hvert fall velges to nye styremedlemmer. Av personlige grunner har ikke Anstein Spone og Ellen Ugland anledning til å fortsette lenger, og disse må erstattes. Valgkomiteen vil komme med forslag på hvem som skal erstatte dem, og så vil det være opp til årsmøtet å klappe – eller foreslå andre kandidater.

Visning av den nye Gamla-filmen

Etter årsmøtet inviteres det til medlemsmøte med enkel servering, orientering om hvilke planer styret i venneforeningen har for 2018 og så vil det bli visning av filmen: «En vandring langs Askerlandet med snekka «Gamla» – del II».

– Denne gangen tar vi for oss område fra Holmen Fjordhotell til Nesøybrua, forteller Tore Hansen, som står bak filmen.

Årsmøtet starter klokka 19:00, og medlemsmøtet kommer umiddelbart etter at årsmøtet er avsluttet. Og dagen – den er altså mandag 5. februar.

Last ned Årsmelding til møtet 180205