Bryggekonsert under Bringebærfestivalen

Folkrock-musikanten Eivind Westhagen kommer til Vollen i egen båt og holder konsert på brygga utenfor Oslofjordmuseet under Bringebærfestivalen.

Lødag 11. august og søndag 12. august er det Bringebærfestival i Vollen med en hel rekke aktiviteter – til ære for bringebæret – som jo Vollen og omegn har en tradisjon for å dyrke frem – gode sådanne. Det hele starter med en kortesje av røde kabrioleter som starter ved Vollen Marina og som etter hvert inntar Vollen sentrum ved 11-tiden lørdag. 

Selve festivalen åpnes av ordfører Lene Conradi.

Men aller først spanderer Rimi frokost på alle som vil ha  utenfor eller i Oslofjordmuseet. Om det blir utenfor eller i bestemmer værgudene.

Og utover dagen skjer det ulike aktiviteter, som er nøye beskrevet i programmet for festivalen.

Konsert i havnen

Klokka 15 starter Eivind Westhagen sin konsert nede i havnen ved Oslofjordmuseet. Han ankommer i sin egen skøyte, som han også bor i året rundt, og fra den holder han konsert. Eivind lager sine egne viser, og det meste av hva han fremfører er originalvare. Sjangeren kan karakteriseres som folkrock.

Konserten er en del av turneen «Westhagen – seiler sin egen sjø» som foregår i Indre Oslofjord og åpningskonserten skjer nettopp i Vollen. 15. august spiller han i Revierhavnen, 17. på Sjølyst, 19. august under den klassiske trebåtfestivalen i Sandvika, 25. agust i hjemmehavnen Sollerud der det blir molofest med flere andre artister og turneen avsluttes på Lille Herbern 31. august.

Men som sagt – aller først kommer han til Vollen lørdag 11. august kl 15:00. Kom og se, kom og hør!

I EGEN SKUTE: Eivind Westhagen kommer med sin egen båt og holder konsert fra den i museumshavnen. (Foto: Morten Jensen)
I EGEN SKUTE: Eivind Westhagen kommer med sin egen båt og holder konsert fra den i museumshavnen. (Foto: Morten Jensen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.