Førjulskonsert og gjensyn med populær duo

DUO: Werner Johannessen og Mari Amundsen gjester Oslofjordmuseet for tredje gang med sine vakre toner.

Søndag 24. november kommer Mari Amundsen og Werner Johannessen til Oslofjordmuseet med sin populære førjulskonsert. Andre steder der den er blitt holdt, har det vært utsolgt.

Sist de to gjestet Oslofjordmuseet var i september i 2018. Da var det høstkonsert. Konserten søndag 24. november vil bære preg av at vi står ved terskelen til adventstiden.

– Duoen har høstet lovord overalt der de opptrer med sin melodiøse og vare formidling av i hovedsak norske sanger fra alle sjangre i egne arrangement, sier Trine Bendixen, leder av venneforeningen til Oslofjordmuseet, som står bak arrangementet.

Mari synger og spiller piano. Werner synger også og spiller gitar.

– De vakre tonene har flere ganger blitt beskrevet som balsam for sjelen. I desember 2017 hadde de en veldig vakker julekonsert for oss på Oslofjordmuseet, og også denne gangen vil siste halvdel av konserten inneholde sanger som leder oss inn mot julefeiringen.

Konserten starter kl 19 – dørene åpnes klokka 18 søndag 24. november.