Frank, Elvis og Jacob i Oslofjordmuseet

Søndag 24. mars byr Oslofjordmuseet på en hyggelig, musikalsk kveld. Da kan du høre Jacob Conradi tolke Frank Sinatra og Elvis Presley.

Frank Sinatra og Elvis Presley er begge markante bautaer i den amerikanske musikkhistorien.  Den ene dyrket rock og den andre jazz, men, deres egne, personlige historier og hva som gjorde dem til to av verdens mest betydningsfulle artister, har flere likhetstrekk.

Det vil Jacob Conradi fortelle mer om når han kommer til Oslofjordmuseet søndag kveld, for det var en helt sentral person som satte fart i karrieren til både Elvis og Sinatra. Hvem det var, vil han røpe der.

Sammen med Per Jacob Gisholt på piano og bandet hans, vil Jacob Conradi synge gamle slagere som begge de to stjernene var kjent for.

– Du vil høre mange gode gamle jazz- og rockeslagere, lover han.

Jacob Conradi er spesielt kjent for sine tolkninger av Elvis, men denne gangen tar han også med seg Frank Sinatra. Han er for øvrig broren til skuespilleren Kåre Conradi og som ettenavnet røper også mannen til Askers ordfører, Lene Conradi.

Kan vi love en forglemmelig kveld i Oslofjordmuseet?