Husk årsmøtet 5. februar

ÅRSMØTE: 5. februar avholdes det årsmøte i venneforeningen til Oslofjordmuseet.
ÅRSMØTE: 5. februar avholdes det årsmøte i venneforeningen til Oslofjordmuseet. Foto: Morten Jensen

Onsdag 5. februar kl 19:00 avholder Oslofjordmuseets Venner sitt årsmøte i museet. I tillegg til årsmøtets formelle innhold, blir det medlemsmøte etterpå.

Tiden er kommet for venneforeningens årlige årsmøte. Etter vedtektene skal årsmøtet inneholde denne agendaen:

Årsmøtet skal etter vedtektene behandle følgende dagsorden:

• Årsmelding
    • Styrets regnskaper og revisjonsberetning
    • Saker til behandling
    • Kontingent for 2020
    • Valg
      Valg av styre for Oslofjordmuseets Venner
    • Valg av valgkomite på minimum 2 medlemmer
    • Valg av revisor
      Stemmeberettigede er medlemmer som har betalt kontingent for 2019. Fullmakter er ikke gyldig.
      Vedtak fattes med simpelt flertall.
      Vedtektsendringer krever 2/3 flertall blant de tilstedeværende medlemmer på årsmøtet.

Etter møtet blir det kaffe og litt servering, i tillegg til et foredrag. Dessuten blir det litt musikk!

Vel møtt!