Innkalling til årsmøte 5. februar 2019

ÅRSMØTE: Styret i Oslofjordmuseets Venner håper på fullt hus under årsmøtet 5. februar kl 19:00. [Foto: Morten Jensen]

Styret i Oslofjordmuseets Venner ønsker velkommen til årsmøte i Oslofjordmuseet 5. februar kl 19:00. Har du forslag til årsmøtet, må de sendes inn innen 22. januar.

Årsmøtet skal etter vedtektene behandle følgende dagsorden:

1. Årsmelding
    1. Styrets regnskaper og revisjonsberetning
    2. Saker til behandling
    3. Kontingent for 2019
      Styret anbefaler at kontingenten per person for 2019 beholdes på kr 250.
    4. Valg
      Valg av styre for Oslofjordmuseets Venner
    5. Valg av valgkomite på minimum 2 medlemmer
    6. Valg av revisor

Stemmeberettigede er medlemmer som har betalt kontingent for 2018. Fullmakter er ikke gyldig.
Vedtak fattes med simpelt flertall. Vedtektsendringer krever 2/3 flertall blant de tilstedeværende medlemmer på årsmøtet.

Saker til behandling på årsmøtet meldes innen 22.januar  2019 til Trine Hamre Bendixen, trinehbendixen@gmail.com, mob. 918 37 737

Medlemsmøte etter årsmøtet

Vi har gleden av å invitere til medlemsmøte rett etter årsmøtet. Det blir en enkel servering, orientering om planer for året 2019 og et meget interessant emne (kunngjøres om en uke).
Velkommen, vi gleder oss til å se deg!