Kan du hjelpe til litt?

Styret i Oslofjordmuseets Venner har mange aktiviteter på gang og mange jern i ilden, og for å få avviklet arrangementene trengs det litt hjelp fra venneforeningens medlemmer.

– Ja, vi vil gjerne ha litt hjelp og vi vil gjerne ha kontakt med dem som kunne tenke seg å hjelpe til, sier Ellen Ugland i venneforeningens styre.

Og her er noe av det du kan hjelpe til med:

– Under Sjøen for alle 24.–26. mars trenger vi hjelp til å betjene standen til Oslofjordmuseet og være til stede mens foreldre og barn snekrer og lager strikkbåter.

– Til vår store «smugler-weekend» 17. og 28. mai trenger vi loddslegere. Det blir gratis inngang begge dagene, men vi trenger penger og lodder ut ulike gaver.

Og så er det Barnerekka som foregår hver søndag kl 14:00 frem til sommeren.

– Sett av en søndag neste halvår og hjelp Trine med barnerekka i to timer.

Kan du bidra med litt hjelp til noe av dette, så ta kontakt med Trine Bendixen, tlf 918 37 737. Hun vil bli kjempeglad for all hjelp hun kan få!