Musikalsk mimrekveld med Simon & Garfunkel

– Dette blir en typisk lytte-konsert. Kom og hør onsdag 26. oktober!

Du husker kanskje «Sound of Silence»? Da husker du også Simon & Garfunkel – nærmere bestemt Paul Simon og Art Garfunkel. 27. oktober spiller den ene av dem, Paul Simon, i Oslos storsal Oslo Spektrum, men har du ikke fått billetter dit, kan du likevel få en god dose Simon & Garfunkel-musikk – dagen før, onsdag 26. oktober, i Oslofjordmuseet.

Dit kommer duoen «Old Friends» for å spille de gode, gamle låtene til Simon & Garfunkel.

– Det blir en skikkelig hygge- og mimrekveld; en typisk lytte-konsert, sier Trine Bendixen, leder av Oslofjordmuseets Venneforening, som arrangerer konserten.

– «Old Friends» består av Øistein Rian og Steen-Vidar Larsen fra Slemmestad, som byr på egne arrangementer av Paul Simons melodier og dypsindige tekster.
Det blir en konsert med gjenkjennelighet og musikalske minner, der duoen inviterer oss inn med firstemt harmoni med gitarer og vokal, forteller Trine Bendixen.

– Øistein Rian og Steen-Vidar Larsen har arrangert alle sangene for to gitarer og to stemmer. De har lagt til små ting og gjør sine egne versjoner av sangene som alle likevel kjenner igjen. Mange av de mest kjente slitesterke perlene er selvsagt med:

• The Sound of Silence
  • Mrs. Robinson
  • The Boxer
  • Kathy`s Song
  • Homeward Bound
  • Song For The Asking
  • Bridge Over Trouble Water

– De overrasker oss også mer anonyme Simon & Garfunkel-låter.

Konserten starter kl 19:30, men dørene og servering åpnes kl 18:30. 200 kroner koster det for en billett.