PÅ PLASS: Tron Wigeland Nilsen er i full sving med å vise Sebastian og Mathias Norlén hvordan de skal manøvrere strikkbåter i bassenget. FOTO: Morten Jensen

På plass på Sjøen for alle

Tron Wigeland Nilsen og Oslofjordmuseet er på plass på båtutstillingen Sjøen for alle, som åpnet onsdag 22. mars.

Der er bassenget for strikkbåtene rigget opp og allerede den første timen etter at utstillingen åpnet, var det i full bruk. Med seg på utstillingen har Tron også med seg mange bøker og selvfølgelig rikelig med informasjon om Oslofjordmuseet og hva museet driver med og har å tilby. Der er det også en høvelbenk med utstyr hvor barn kan lage strikkbåter.

– Ja, vi har mye å by på, sier Tron i starten på noen hektiske dager i messehallen på Lillestrøm.

Han har også fått litt hjelp fra Oslofjordmuseets venner.

– Vi er ganske godt dekket med hjelp, men vi har fortsatt noen hull i bemanningen, sier Tron, noe som underforstått betyr at om noen har anledning til å hjelpe til noen timer på Sjøen for alle, så er det velkomment.

Det gir blant annet gratis adgang til utstillingen om man tar i et lite tak. Ta kontakt med Tron Wigeland Nilsen, telefon 90124970, om du har anledning.