På vei til Det Magiske Rommet

Søndag 18. september kan du gjerne være ridder eller prinsesse, og du skal du finne veien til Det Magiske Rommet.

Norgesmesterskapet i krabbefiske, som ble avholdt søndag 11. september, fikk rekordoppslutning. Hele 115 barn forsøkte fiskelykken utenfor Oslofjordmuseet. Kommende søndag i Barnerekka blir minst like fargerik. ansiktsmaling

Ta en titt i kostymekisten din og kle deg gjerne ut som prinsesse eller ridder. Hos Barna i Svingen kan du få ansiktsmaling. Her får du også utdelt rebuskort. Rebusen går herfra til Oslofjordmuseet. Og hvem vet hva som dukker opp på veien…?

Kanskje dere møter en frosk, en stinkende ridderost, eller en ildsprutende drage?

På Oslofjordmuseet treffer du dørvokteren, som sjekker løsningen og gir deg tilgang til Det Magiske Rommet. Du treffer også Veronique fra Bursdagseventyret i Røyken som har med morsomme leker.

Aktiviteten er gratis.