Sensommerkonsert som er balsam for sjelen

Mari Amundsen og Werner Johannessen fremfører vakre tone i Oslofjordmuseet. [Foto Stein Styve].
Vil du ha litt balsam for sjelen? Ta en tur inn Oslofjordmuseet søndag 2. september kl 19 og  hør vakker musikk.

På Oslofjordmuseet vil du møte Mari Amundsen og Werner Johannessen. Mari synger og spiller piano. Werner synger også og spiller gitar. De to serverer det som kan kalles tilbakelent musikk med gode harmonier og ofte med norsk tekst. Programmet spenner fra gamle revyviser til nyere musikk fra både scene og film, og det blir lovet at de har funnet flere skjulte skatter som ikke fremføres så ofte.

– De vakre tonene har flere ganger blitt beskrevet som balsam for sjelen. I desember 2017 hadde de en veldig vakker julekonsert for oss på Oslofjordmuseet, sier Trine Bendixen, leder i venneforeningen.

Nå kan de to høres igjen i en sensommerkonsert. Avslutt helgen med en hyggelig tur til Oslofjordmuseet!