Her kan du gjøre en god handel

Har du båtutstyr du ønsker å bli kvitt – eller har noe du ønsker deg til båten? Helgen 25. og 26. januar arrangerer Oslofjordmuseet i Asker maritimt bruktmarked.

Januar er den store byttehandel-måneden, men selv om du kanskje ikke fikk båtutstyr under juletreet, har du kanskje noe som er blitt liggende ubrukt i åresvis som du kunne tenke deg å avhende? Muligheten byr seg i så fall på Oslofjordmuseet 25. og 26. januar. Kan hende det er noen andre som ønsker seg nettopp det du har liggende.

«Oslofjordmuseet retter fokus mot bærekraftig vedlikehold av båter, og ønsker å skape en arena for kjøp og salg, bytte og gjenbruk av båtutstyr», heter det i invitasjonen til potensielle selgere av utstyr.

Og videre:

«Vi er i første rekke på jakt etter bruksgjenstander til båt, som for eksempel reserveanker, beslag, blokker eller andre spesielle reservedeler. Ta kontakt med museet dersom du ønsker å selge andre gjenstander som maritime bøker, bilder, modellbåter og så tar vi en vurdering på dette.»

Har du noe du ønsker å selge, så må du melde deg for museet innen 15. januar. Og er du bare interessert i å se hva som byr seg, kan du ta turen til Oslofjordmuseet i Vollen i Asker i helgen 25. og 26. januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.