Nyttårsjazz – tradisjonen tro

Blended Horns

At venneforeningen til Oslofjordmuseet innvier det nye året med en jazzkonsert, er blitt en tradisjon. Søndag 12. januar kommer Blended Horns for å spille for oss.

Og her blir det mye kjent og kjært. Blended Horns byr denne kvelden på mye godt fra «akustisk mainstream» via «standard-jazz», «sen swing», og «tidlig bop» til «silke-jazz», loves det.

Det betyr at det blir musikk hentet fra jazzlegender som Duke Ellington og Charlie Parker, Tadd Dameron og Thelonious Monk, Michelle LeGrand, Horace Silver, Thad Jones og Abdullah Ibrahim.

Blended Horns består av Svein Helge Birkeflet på trombone, Stig Solheim, trompet, Børge Tronrud, saxofon, Per Øistein Funderud, piano, Harald Skogli på bass, mens Ronny Skjold spiller trommer. Det mest spesielle ved dette ensemblet sies å være de unike arrangementene Erik Amundsen, som kalles for «Norges store basshøvding». I vaskeseddelen for konserten heter det at Blended Horns har fått adgang til denne skattkisten.

Konserten starter klokka 19, men dørene åpnes klokka 18 og i kafeen vi det vanke noe godt å bite i eller noe å helle i glasset. Inngangspris er 150 kroner.

Blended Horns spiller to sett med en liten pause imellom.

Så, ja – da er vel planene for søndagskvelden 12. januar allerede lagt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.